Ostvarite bolju kontrolu strojnog parka

Jednostavno planirajte proizvodnju, povećajte iskorištenost strojeva u pogonu strojne obrade, vršite kontrolu i ostvarite veću produktivnost.

hero image

Strojni Park

Bolja kontrola -
Veća produktivnost

Imajte uvid u svoj strojni park - strojeve i proizvodnu opremu podijeljenu po lokacijama i osigurajte dostupnost svih važnih podataka o pojedinom stroju i održavanju bez obzira gdje se nalazili.

Specifikacije kao što su iskorištenost i raspoloživost stroja imajte na jednom mjestu i upravljajte strojnim parkom. Time se olakšava planiranje proizvodnje, povećava se iskorištenost strojeva, kontrolira učinkovitost zaposlenika i povećava produktivnost.

STROJNI PARK JE VAŽAN SEGMENT PROIZVODNJE - POVEŽITE GA U JEDAN ZAJEDNIČKI SUSTAV

Kontaktiraj prodaju Zatraži Demo

ucinkovitost
Učinkovitost i produktivnost

Iskoristite maksimalnu učinkovitost strojnog parka detaljnim planiranjem i podacima o raspoloživosti stroja. Pregledom zauzeća strojeva olakšajte planiranje proizvodnje i povećajte iskorištenost strojeva te eliminirajte čekanje.

kontrola
Jedinstven/integrirani sustav

Strojni park je ključni segment proizvodnog procesa - integrirajte ga u jedinstveni sustav u kojem imate pregled nad svim specifikacijama strojeva, opremom i potrebnom održavanju pojedinog stroja po lokacijama.

konkurentnost
Uvid u tijek proizvodnje

U svakom trenutku dostupne su Vam informacije o trenutnoj fazi obrade te koliko je potrebno za obavljanje određenog posla. Lako predvidite sljedeći korak u proizvodnji te brzo i jednostavno planirajte rokove isporuke.

Brzi i jednostavan protok informacija

Budite u korak s vremenom

Pregled strojnih parkova

Na jednom mjestu u samo par koraka stvorite uvid u sve strojeve kojima raspolažete u proizvodnom procesu.

Uz jednostavno sučelje, ostvarite pregled strojnog parka po različitim lokacijama, proizvodnim pogonima unutar lokacije te svakom pojedinom stroju, što Vam omogućava lakše planiranje proizvodnje te iskorištenosti strojeva.

Brži protok informacija

Ne gubite vrijeme na čekanje informacije iz pogona koja je nužna za plan proizvodnje i definiranje roka isporuke ili kreiranje izvještaja.

Ostvarite laku razmjenu bitnih informacija između zaposlenika, strojeva i cjelokupnog poslovanja.

Ubrzajte proizvodni proces i eliminirajte moguće propuste. Podaci potrebni za odrađivanje određenih zadataka dostupni su zaposlenicima koji specifično odrađuju taj zadatak.

box-1 image

Stanje i specifikacije stroja

Stvorite uvid u iskorištenosti stroja, njegovo trenutno stanje, koji zaposlenik upravlja s njime te potrebno redovito održavanje.

Sve karakteristike stroja pronađite na jednom mjestu, arhivirajte podatke o održavanju i obavljenim poslovima. Olakšajte proces planiranja proizvodnje.

Održavanje strojeva

Uz pomoć detaljnih uvida u specifikacije, iskorištenost i stanje strojeva, radite redovito održavanje strojeva u najpogodnije vrijeme.

Redovitim održavanjem strojeva, spriječite neočekivane kvarove strojeva koji usporavaju procese i ostvarite proizvodnju bez zastoja.

Strateško planiranje održavanja znatno smanjuju troškove i neželjene zastoje.

box-2 image

Daljinsko upravljanje

Daljinsko upravljanje strojevima omogućuje trenutno upravljanje i nadziranje optimalnog rada opreme.

Ostvarite fleksibilan nadzor, pratite opremu i upravljajte strojevima s jednog mjesta u bilo kojem trenutku. U svakom trenutku dostupne su informacije o statusu proizvoda, slijedećem koraku i potrebnom vremenu za obavljanje određenog posla.

Precizno planiranje

Planirajte svaki dio proizvodnog procesa, jednostavno izračunajte rokove isporuke i potrebno vrijeme za pojedini posao.

Uvidom u zauzeće strojeva i njihovu raspoloživost, iskoristite vrijeme i kapacitete strojeva maksimalno te lako i točno planirajte kada će proizvodnja započeti te kada će finalni proizvod biti gotov.

box-3 image

Želite povećati performanse i konkurentnost?

Kontaktirajte nas za više informacija.
Odgovorit ćemo na Vaš zahtjev u najkraćem mogućem roku.

Kontakt forma

Greška: Unesite ime u formatu Tekst
Greška: Upišite svoj email u formatu naziv@naziv.domena
Greška: Unesite svoj telefonski broj u formatu +385123456789
Greška: Upišite predmet poruke u formatu abcd.1234
Greška: Upišite svoju poruku u formatu Tekst i brojevi

*Dajem privolu da se moji osobni podaci koriste u svrhu odgovaranja na upit

Invalid Input