Upravljanje zaposlenincima
– najveći izazov!

Modul Upravljanje zaposlenicima i lokacijama smanjuje papirologiju i omogućava detaljan uvid u profile zaposlenika te olakšava odabir prave osobe za određeni posao

hero image

Upravljanje proizvodnim lokacijama i zaposlenicima

Jednostavan protok informacija

Uspješno upravljanje zaposlenicima bazira se na recipročnom odnosu između voditelja i radnog tima što znači da je potrebno kvalitetno raspodijeliti poslove i zadatke, iskoristiti maksimalan kapacitet svog tima!

Jedan od ključnih savjeta za uspješno upravljanje zaposlenicima je dodijeliti zadatke pravim ljudima te uskladiti prioritete svakog projekta sa poslovnom strategijom.

Ključna je komunikacija s nadređenima o ciljevima odjela i aktualnim projektima kako bi se izbjeglo preopterećivanje zaposlenika.

KOMUNICIRAJTE SA SVIMA UKLJUČENIM U PROCES PROIZVODNJE NEOVISNO O LOKACIJI

Kontaktiraj prodaju Zatraži Demo

ucinkovitost
Pregled svih podataka proizvodnje po lokaciji

Na jednom mjestu imajte podatke koji vam govore u kojoj je fazi proizvodnja na određenoj lokaciji i kada proizvod može stići do krajnjeg kupca.

kontrola
Dokumentacija i certifikati na jednom mjestu

Maksimizirajte vrijednosti vaših zaposlenika i rasporedite vještine, aktivnosti i znanja zaposlenika sukladno poslovnim ciljevima i strategijama. Imajte sve certifikate i dokumentaciju svojih zaposlenika na jednom mjestu.

konkurentnost
Upravljanje pogonima i skladištima na različitim lokacijama

Komunicirajte sa svima uključenima u proces proizvodnje putem središnjeg mjesta za upravljanje pogonima neovisno o tome gdje se vi nalazite.

Dođite do pravih osoba koje najbolje odgovaraju potrebama vašeg poduzeća

Optimizirajte komunikaciju

Upravljanje zaposlenicima

Ključna odluka voditelja je delegacija zadataka i određivanje prioriteta te efikasno organiziranje rada tima s kojim će ostvariti poslovne rezultate. Da bi se to postiglo, mora dobro poznavati sve članove tima, njihove prednosti, eventualne nedostatke i kompetencije.

Svu potrebnu dokumentaciju vezanu uz pojedinog zaposlenika, stavite na jedno mjesto i odaberite pravog čovjeka za obavljanje posla za koji je specijaliziran ili ima najviše iskustva.

U svakom trenutku znate kojim osobama ste zadali određene zadatke prilikom proizvodnog procesa bilo da se radi o jednoj ili više osoba u različitim smjenama.

box-1 image

Učinkovitost poslovanja

Jedna od najvećih grešaka je preopterećivanje najsposobnijih i najučinkovitijih zaposlenika te stalno provjeravanje napretka na zadatku.

Uspješno upravljanje zaposlenicima podrazumijeva stvaranje ugodne radne atmosfere u kojoj je jednostavnije obavljati zadatke.

Jedino je na takav način moguće motivirati tim za postizanje odličnih rezultata te osigurati potrebne resurse za ostvarenje ciljeva te dobivanje pravovremene informacije potrebne za donošenje ključnih odluka na projektima.

Logički posložena radna mjesta i međusobno vezani procesi omogućit će i Vašem poslovanju transparentan protok informacija, praćenje proizvodnje i bolje planiranje resursa.

box-2 image

Upravljanje lokacijama

Definirajte lokacije proizvodnje i dodijelite svaku od njih osobi koja je zadužena za upravljanje i vođenje. Podaci se mogu ažurirati na bilo kojem mjestu s pristupom internetu tako da su oni uvijek aktualni i ažurirani što dovodi do boljeg, bržeg i učinkovitijeg protoka informacija.

U svakom trenutku znate kojim osobama ste zadali određene zadatke prilikom proizvodnog procesa bilo da se radi o jednoj ili više osoba u različitim smjenama.

Kroz pametnu analitiku pratite realno stanje obavljanja različitih zadaća, koje kasnije mogu poslužiti pri odabiru strojeva, ljudskih resursa i određivanju cijena proizvoda.

box-3 image

Želite povećati performanse i konkurentnost?

Kontaktirajte nas za više informacija.
Odgovorit ćemo na Vaš zahtjev u najkraćem mogućem roku.

Kontakt forma

Greška: Unesite ime u formatu Tekst
Greška: Upišite svoj email u formatu naziv@naziv.domena
Greška: Unesite svoj telefonski broj u formatu +385123456789
Greška: Upišite predmet poruke u formatu abcd.1234
Greška: Upišite svoju poruku u formatu Tekst i brojevi

*Dajem privolu da se moji osobni podaci koriste u svrhu odgovaranja na upit

Invalid Input